celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 31 Aralık 2015 748 Görüntüleme

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Belli Oldu

Geçtiğimiz hafta başı Yılmaz Vural’ı Gençlerbirliği‘nin başına getiren İlhan Cavcav, hafta sonu oynanan ve kaybedilen Eskişehirspor maçının ardından Vural’ı kovmuş ve yerine isim bakmaya başlamıştı.

Takımdan kovulmasının ardından hem İlhan Cavcav tarafından hem de Yılmaz Vural tarafından sert açıklamalar gelmiş ve oyuncuların Yılmaz Vural’ı istemediği anlaşılmıştı.

Bugün yapılan açıklama Gençlerbirliği’nin yeni hocasının Beşiktaş’ın eski futbolcusu ve eski kaptanı olan İbrahim Üzülmez olduğu duyuruldu. Sezon başından beri Elazığspor’da teknik direktörlük yapan, takımı PTT 1. ligde birinciliğe taşıyan ve takımı son derece iyi yönetmesine rağmen takımdaki mali sıkıntılar yüzünden istifa ettiğini duyuran Üzülmez yarından itibaren takımla beraber idmanlara çıkmaya başlayacak.

41 yaşında olan genç teknik adam hem Beşiktaş formasıyla hem de milli takımda bir çok başarılara imza atmış ve bir dönem Beşiktaş’ın sol kanatta banko oyuncularından biri olmayı başarmıştı. Takımından olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra futbolu bırakan ve teknik direktörlüğe yönelen Üzülmez, Elazığspor’da son derece iyi bir grafik sergilemesine rağmen mali sıkıntılar yüzünden geçtiğimiz hafta istifa etmişti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com