celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 11 Şubat 2016 1002 Görüntüleme

Galatasaray’dan Örnek Davranış

Geçtiğiğimiz hafta Torku Konyaspor’la oynadıkları maçın ardından çekilen bir fotoğraf Galatasaray kulübünü harekete geçirdi.

Geçen hafta oynanan ve 0-0 berabere biten Torku Konyaspor Galatasaray maçının ardından çekilen bir fotoğrafın sosyal medyada hızla yayılmasının ardından Galatasaray Kulüp yönetimi hızla harekete geçti ve fotoğraftaki yaşlı adamı bularak kabul etmesi halinde bir davette bulundu.

Kendi yeleğine çizdiği 4 yıldızıyla dikkat çeken yaşlı adamın eldivenlerinden ayakkabı bağcığına kadar herşeyin sarı kırmızı olması dikkatleri çekerken Galatasaray kulübü adına yönetici Selim Arda Üçer kendisine bir davette bulundukları Twitter hesabından duyurdu.

Kendisini Lazio maçına davet ettiklerini belirten yönetici Selim Arda Üçer kabul etmesi halinde bu heyecanı beraber yaşayacaklarını belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com