celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 11 Şubat 2016 768 Görüntüleme

Abdullah Gül Erdoğan Görüşmesinden Ne Çıkar ?

Haber06.net Özel Haber – Son günlerde AK Partili eski isimlerin birbiri ardına hem partiyi hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ı eleştirmesinin ardından dün sürpriz bir görüşme gerçekleşti.

Cumhurbaşkanlığı döneminde dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı partiden gelmelerine rağmen bir türlü anlaşamayan, özellikle Gezi olaylarının ardından takındıkları zıt tavırlarla anlaşmazlıkları ayyuka çıkan Abdullah Gül ile Recep Tayyip Erdoğan’ın dün akşamki görüşmesinden detaylar kulislerde konuşulmaya başlandı.

Parti içinden gelen bilgilere göre görüşme talebini haftalar önce Abdullah Gül iletti; fakat Cumhurbaşkanı Erdoğan talebe yeni cevap verdi. Özellikle Bülent Arınç ve Hüseyin Çelik’in açıklamalarının ardından Gül ile görüşerek kendisine muhalif olanların lideri olarak Gül’ü saydığının mesajını vermiş oldu. Zaten Abdullah Gül de bu görüşmenin hemen ardından muhalif kanatla görüşerek ortalığı sakinleştirme görevini üstlendi.

Parti içi bütünlük ve uyum mesajları verilirken, cümle aralarında verilen mesajlar da dikkatlerden kaçmadı. Bilindiği üzere partinin kurucu ve kilit isimlerinden bir çoğu son seçimlerde aday gösterilmemiş ve bu isimler kendilerinin partiden dışlandığını açıklamıştı.

Önümüzdeki günlerde yeni bir muhalif birleşme olur mu, yoksa parti içinde anlaşma sağlanıp muhalif sesler susar mı bekleyip göreceğiz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com