celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 11 Şubat 2016 1638 Görüntüleme

Kaan Tangöze Kıvılcım Ural Aşkında İkinci Perde

Geçtiğimiz ay magazin basınına bomba gibi düşen Kıvılcım Ural Kaan Tangöze ilişkisinde tam perde kapandı derken aşk yeniden alevlendi.

Seçkin Piriler ile evli olan ve bu evliliklerinden bir çocuğu bulunan Duman Grubu’nun yakışıklı solisti Kaan Tangöze geçtiğimiz ay Kıvılcım Ural’la sarmaş dolaş görünleri paylaşılmış ve magazin basınında yayınlanan bu görüntüler yüzünden eşi Seçkin Piriler ile boşanmanın eşiğine gelmişlerdi. Bu olayın ardından bir AVM’de çocuklarıyla beraber mutluluk pozları veren çift boşanmayacaklarını açıklamış ve Piriler’in Tangöze’nin dudağından öpmesi misilleme yorumlarına neden olmuştu.

Çiftin mutluluk pozları magazin basınında bir süre daha yer almış ve daha sonra bu ihanet tam unutulmuşken, Tangöze bu sefer de Bebek’te yine Kıvılcım Ural‘la yakalandı. Magazincilerin kendisini farketmesinin ardından çok katlı bir otoparka girerek Ural’ı otoparkta bırakan ve aracıyla hızla uzaklaşan Tangöze herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındı.

Tangöze’ye yakın isimler Kıvılcım Ural ile olan ilişkilerinin uzun süredir devam ettiğini ve bu ilişkiden Seçkin Piriler’in haberi olduğunu açıklamış, magazin basınına düşen görüntülerin de geçtiğimiz yaz ayına ait olduğunu belirtmişlerdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com