celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 2 Mart 2017 625 Görüntüleme

Balyoz Mağduru General Darbecilere Böyle Direnmiş

FETÖ'cülerin kurduğu Balyoz kumpasıyla terfisine 3 gün kala tutuklanarak cezaevine gönderilen Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu'nun 15 Temmuz gecesine ait çatışma görüntüleri ortaya çıktı.

FETÖ’cülerin kurduğu Balyoz kumpasıyla terfisine 3 gün kala tutuklanarak cezaevine gönderilen Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu‘nun 15 Temmuz gecesine ait çatışma görüntüleri ortaya çıktı.

Ordudaki yurtsever subayları tasfiye etmek ve kendilerine daha rahat bir alan açmak için Balyoz kumpasını organize eden FETÖ’cüler, o tarihlerde terfisine 3 gün kalan Ahmet Hacıoğlu’nun da tutuklanmasına neden olmuşlardı. Cezaevinden suçsuz olduğu anlaşılarak çıktıktan sonra Jandarma Genel Komutanlığı Plan ve Prensipler Başkanı olarak göreve başlayan Hacıoğlu’nun 15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişiminde darbecilerle nasıl çatıştığını gösteren görüntüler ortaya çıktı.

Jandarma Genel Komutanlığı binasının darbeciler tarafından karargah olarak kullanılmak istendiğini öğrenir öğrenmez karargaha giden Hacıoğlu, operasyona gelen polisleri de koordine ederek darbecilerle çatışmış. 16 Temmuz sabahı çekildiği anlaşılan görüntülerde Hacıoğlu elindeki beylik tabancasıyla darbecileri karargahtan atmak için çatışmış. Tuğgeneral Hacıoğlu 16 darbecinin öldürüldüğü Karargah binası önünden darbecilerin temizlendiğinden emin olana dek de ayrılmamış.

Ağustos ayında yapılan şurada Bursa İl Jandarma Komutanı olarak atanan Hacıoğlu’nun Rize Ardeşen’li olduğu öğrenildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com