celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 2 Mart 2017 531 Görüntüleme

Bakan Bozdağ’a Almanya’da Terbiyesizlik

Almanya'nın Gaggenau kentinde Türk vatandaşlara konuşma yapmak için giden Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Alman makamlarınca toplantının iptal edilmesine sert tepki gösterdi.

Almanya’nın Gaggenau kentinde Türk vatandaşlara konuşma yapmak için giden Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Alman makamlarınca toplantının iptal edilmesine sert tepki gösterdi.

Fransa’da Avrupalı Türk Demokratlar Birliği’nin açılışını yaptıktan sonra, daha önce planlanmış ve gerekli izinlerin alınmış olduğı Gaggenau kentine vatandaşlara hitap etmek için gelen Bozdağ, belediyenin otopark yetersizliğini gerekçe göstererek toplantıyı son dakikada iptal ettiğini açıkladı. Toplantıyı organize edenlerin çözüm bulmak için başka toplantı mekanları bakmasına da Alman polisinin zorluk çıkardığını belirten Bozdağ, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi’nde yer alan toplantı hakkının Alman yetkililer tarafından engellendiğini açıkladı. Ülkelerinde ifade ve fikir özgürlüğü olduğunu iddia etmelerine rağmen bu tür zorluk çıkararak konuşma yapmasını engelleyen yetkilileri sert bir dille eleştiren Bakan Bozdağ, özellikle PKK’lı teröristlere herşeyin serbest olduğu bir ülkede kendisine böylesi bir tutumun anlaşılabilir bir yanı olmadığını ifade etti.

PKK’lı teröristlere her fırsatta destek veren ve ülkelerinde barınmalarına, toplantı ve gösteri yapmalarına izin veren Alman yönetimi Bekir Bozdağ’ın yanı sıra Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de programının iptal ettikleri öğrenildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com