celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 19 Ağustos 2019 409 Görüntüleme

Fenerbahçe Gazişehir Gaziantep maçını izle Ligtv Şifresiz FB Antep canlı maç izle

Fenerbahçe Gazişehir Gaziantep maçını izle. Fenerbahçe Gazişehir Gaziantep canlı maç izle. Süper Lig’de günün maçında Fenerbahçe Gazişehir Gaziantep maçı izle. Fenerbahçe Gazişehir Gaziantep canlı maç izle. Fenerbahçe Gazişehir Gaziantep şifresiz maç yayını sizlerle. Fenerbahçe Gazişehir Gaziantep maç yayını.

Şifresiz Fenerbahçe Gazişehir Gaziantep maçını izle. Kesintisiz Fenerbahçe Gazişehir Gaziantep maç izle. Süper Lig’de günün maçında Fenerbahçe Gazişehir Gaziantep maçı izle. Fenerbahçe Gazişehir Gaziantep şifresiz maç izle. Süper Lig’de günün en önemli maçında Fenerbahçe Gazişehir Gaziantep karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Gazişehir Gaziantep maç izle. Fenerbahçe Gazişehir Gaziantep donmadan maç izle yayını sizlerle.

Spor Toto Süper Lig’de günün maçında Fenerbahçe Gazişehir Gaziantep karşı karşıya geliyor. Ersun Yanal yönetiminde hazırlık maçında gol bile bulamayan Fenerbahçe, Gazişehir Gaziantep karşısına taraftarı önüne çıkıyor. Ülke Stadyumunda oynanacak maç 20:00’de başlayacak. Arda Kardeşler, Kemal Yılmaz ve Hakan Yemişken yöneteceği Fenerbahçe Gazişehir Gaziantep maçı canlı yayını sizlerle.

Sürpriz gelmedi!

Fenerbahçe’de beklenen kadro. Moses, Kruse, Rodrigues ve Muriqi gibi beklenen ileri hücum hattı Fenerbahçe’de değişiklik yok. Orta alanda Ozan Tufan ve Emre Belözoğluna emanet.

Defansta sorunlar

Fenerbahçe önemli sorusu defans hattında da sürpriz yok. Jailson ve Zanka yan yana oynarken, İsla ve Dirar kanatlarda yer alıyor. Kalede artık bu sene tüm sezon boyunca ismini duyacağımız Altay Bayındır! Harun Tekin yedekler arasında yer alıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com