celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 19 Ağustos 2019 450 Görüntüleme

Fenerbahçe Gazişehir maçı izle – canlı izle – Beinsport canlı yayın – şifresiz canlı maç

Fenerbahçe Gazişehir maçı izle Süper lig temsilcilerinden Gazişehir , Süper Lig’in ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Fenerbahçeli taraftarlar Fenerbahçe Gazişehirmaçını bekliyor. Süper Lig’in tüm maçlarını BEIN Sport yayınlıyor. Fenerbahçe Gazişehir maçı canlı izle mek içinde BEIN Sports üyesi olmanız gerekmektedir. Bein sport ücretsiz izle mek mümkün mü? Beinsport UEFA ve Türkiye Ligi maçlarını ücretli yayınlamaktadır. Ücretsiz olarak yalnız Beinsport Haber kanalını izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe ile Gazişehir Gaziantep arasında Ülker Stadı’nda 19 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Mücadele beIN SPORS HD1’den canlı olarak ekranlara gelecek.

GazişehirSüper Lig‘de 2019-2020 sezonunun açılış maçında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak.

Fenerbahçe ilk 11’i: Altay, Isla, Zanka, Jailson, Dirar, Ozan, Emre, Moses, Kruse, Rodrigues, Vedat Muriç

Gazişehir’in ilk 11’i: Günay, Djilobodji, Kana Bıyık, Tosca, Jefferson, Tetteh, Chibsah, Olkowkski, Morais, Kayode, Pawlowski

Fenerbahçe Gazişehir Gaziantep maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Hakem: Arda Kardeşler
Tarih: 19.08.2019 – 20.00
Yayın: Beinsports 1

Süper Lig’in ilk hafta mücadelesinde FenerbahçeGazişehir Gaziantepspor‘u konuk edecek. 19 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’da oynanacak olan mücadele, Bein Sports HD 1 kanalından canlı izlenebilecek. Arda Kardeşler’in yöneteceği karşılaşmada Kemal Yılmaz ve Hakan Yemişken yardımcılıkları üstlenecek. fenerbahçe gazişehir izle

FENERBAHÇE LİG PERDESİNİ ARALIYOR

Süper Lig’de 2019-2020 sezonunu sahasında oynayacağı Gazişehir Gaziantep maçıyla açacak Fenerbahçe, 34 haftalık lig mücadelesini evinde Çaykur Rizespor mücadelesiyle noktalayacak.

Ligde son 5 yılda şampiyonluk hedefinden uzak kalan sarı-lacivertliler, yeni sezona 2013-2014’te son şampiyonluğunu elde ettiği dönemde takımı çalıştıran Ersun Yanal ile 4. yıldızı takmanın hesaplarını yaparak giriyor. fenerbahçe gazişehir canlı izle

Geçen sezon ligi 6. sırada bitiren ve yeni sezonda Avrupa kupalarına katılamayacak olan Fenerbahçe, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyonluk mücadelesi verecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com