celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Dünya 17 Mart 2021 345 Görüntüleme

Muğla’da dört mevsim turizm için harekete geçildi

Muğla’da turizmin yıl boyunca sürdürülebilmesi için çalışmalara hız verildi.

Vali Orhan Tavlı, yaptığı açıklamada, kentin bir turizm cenneti olduğunu söyledi.

Muğla’nın sahip olduğu potansiyelin ön plana çıkarılması, turizm gelirinin daha da artırılarak kent ve ülke ekonomisine katkı sağlanması amacıyla turizmin dört mevsime yayılmasını istediklerini belirtti, kentte dört mevsim turizm olanağının bulunduğunu dile getirdi.

EN AZ 300 GÜN GÜNEŞLİ GEÇİYOR

Tavlı, yılın en az 300 günü güneşli geçen, ılıman iklimi, bol oksijeni ve düşük nem oranıyla sağlıklı bir yaşam sunan Muğla’nın verimli ve temiz topraklarında yetişen doğal ürünler kullanılarak hazırlanan sağlıklı ve lezzetli yöresel lezzetlerle de öne çıktığını aktarara, şöyle konuştu:

“Muğla, dört mevsim ziyaret edilebilecek rotaları ve alternatif turizm seçenekleriyle dikkat çekiyor. Dünyada eşi ve benzeri bulunmayan zenginlikleriyle Muğla, sadece yurt içinde değil yurt dışından da büyük ilgi görüyor. Kültür turizmi çalışmaları kapsamında arkeolojik kazılara yardımcı olmak, ilimizin tarihi ve kültürel varlıklarının etkin tanıtımını sağlamak amacıyla kamu kurumları ve sektör temsilcileriyle çalışmalar gerçekleştiriyoruz.

“TURİZME YENİ DEĞERLER KAZANDIRMAYI HEDEFLİYORUZ”

Sağlık turizminin ilimizde geliştirilmesi amacıyla sektör temsilcileriyle iş birliğimiz devam ediyor. İlimizin tarih, kültür, sanat ve spor turizmi gibi alternatif turizm olanaklarıyla önemli bir potansiyeli olduğunu biliyor, sürdürülebilir projelerle turizme yeni değerler kazandırmayı hedefliyoruz.”


Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com