celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Siyaset 21 Şubat 2016 1018 Görüntüleme

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çırağan Sarayı’nda Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Çırağan Sarayı’nda düzenlenen bir programda konuşma yaptı. Son günlerde ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmeler hakkında da değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yine Suriye’ye meydan okudu.

Suriye’de gerekli görüldüğü yerlere operasyon yapma haklarının olduğunu belirten Erdoğan, yaptıkları operasyonların meşru müdafaa olduğunu ve Türkiye’ye yönelik saldırılara verilen cevapların hiç kimse tarafından engellenemeyeceğini söyledi. Ülkemize yönelik yapılan terör saldırılarının kaynağı olan ülkelerde yok etmeye hazır olunduğunu belirten Erdoğan angajman kurallarının da kapsamını genişleteceklerini duyurdu. PYD ve IŞİD’e yönelik sınır ötesi operasyonların da süreceği sinyallerini veren Erdoğan belirli bir kesimin sürekli ülkemizi güvenlik soruları olan ve terör eylemlerinin olduğu bir ülke olarak tanıtmaya çalıştığını, ülkemizdeki sorunların en az batıdaki ülkeler kadar olduğunu bir terör ülkesi olarak yansıtmanın doğru olmadığını söyledi.

Erdoğan’ın sözleri sosyal medyada eleştirilirken, ülkemizdeki terör eylemlerinin son bulması ve ölümlerin durması için somut adımlar atılması gerektiği belirtildi.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com