celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Sağlık 30 Haziran 2021 540 Görüntüleme

İstanbul Harem Otogarı’nda koronavirüs aşılaması başladı

Koronavirüsle mücadele kapsamında yerinde aşı uygulamasına bir yenisi eklendi.

Vatandaşların aşılanması için İstanbul Harem Otogarı’nda merkez kuruldu.

Üsküdar İlçe Sağlık Müdürlüğü mobil aşı ekipleri, otogarın girişinde aşı uygulama bölgesi oluşturdu. Bu kapsamda, anons yapılan otogarda, uygulamayla ilgili vatandaşlar bilgilendirilerek aşıya davet ediliyor.

YERİNDE AŞI MEMNUNİYETİ

Aşı olmak isteyen vatandaşlar, otogar çalışanları ve otobüs şoförleri onay formu düzenlenerek sisteme girişleri yapıldıktan sonra Sinovac ya da BioNTech aşılarından herhangi birini olabiliyor. Vatandaşlardan aşıdan sonra bir süre istirahat etmeleri isteniyor.

İkinci doz aşısını otogarda yaptıran 58 yaşındaki Mesut Çakır, yerinde aşı uygulamasından memnun olduğunu belirtti.

“2 DAKİKADA AŞIMIZI OLDUK”

Herkese aşı olmasını tavsiye eden Çakır, “Hastaneden randevu alacaktım. Gerek kalmadı. Böyle bir uygulama için teşekkür ederim.” dedi.

İlk doz aşısını olan 46 yaşındaki Alparslan Kılıç da “Anons geçtiler. Ben de hastaneye gitmeye vakit bulamamıştım. Güzel bir çalışma, hoşumuza gitti. Çok memnunum. İnsanların, ‘aradık, ulaşamadık, nasıl yapacağız, şu gün işim var.’ diyerek sonraya ertelemeleri vardır ama ayaküstü 2 dakikada aşımızı olduk.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com