celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 4 Nisan 2017 822 Görüntüleme

Ali Ağaoğlu Hakkında CHP’li Vekil Suç Duyurusunda Bulundu

BBC için hazırlanan bir belgeselde kadınları kastederek kendi malı olduğunu ifade eden ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu hakkında CHP Manisa Milletvekili Yıldız Biçer suç duyurusunda bulundu.

BBC için hazırlanan bir belgeselde kadınları kastederek kendi malı olduğunu ifade eden ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu hakkında CHP Manisa Milletvekili Yıldız Biçer suç duyurusunda bulundu.

Zaman zaman medyada yaptığı açıklamalarla tepki çeken, son yılların parlayan müteahitlerinden ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu BBC için hazırlanan bir belgesel için kanala evinin kapılarını açmış ve muhabirin sorularını yanıtlayarak kendi hayatını anlatmıştı. Yaklaşık 2 milyar dolarlık bir servetin sahibi olarak Türkiye’nin en zengin 8. ismi olan Ali Ağaoğlu belgeselde muhabirin sorduğu bir soruya karşılık olarak kullananlar benim malım diyerek kadınlara mal gözüyle baktığını yansıtmıştı. Medyada geniş yer bulan bu açıklamaların ardından Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Yıldız Biçer, Savcılığa giderek kadınlar adına Ali Ağaoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ağaoğlu’nun yaptığı görgüsüzlüğe sessiz kalamayacağını ifade ederek suç duyurusunda bulunduğunu belirten Biçer, BBC’nin Türkiye belgeseli için Ali Ağaoğlu’nun seçmesinin de oldukça manidar olduğunu, Ağaoğlu’nun Türkiye’nin itibarını zedelediğini ifade etti. Ağaoğlu’nun Türkiye’yi tüm dünyaya rezil etmek için bütün görgüsüzlüğüyle yaptığı açıklamalar hakkında savcılığın nasıl bir yol izleneceği merakla bekleniyor.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com