celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 12 Şubat 2017 771 Görüntüleme

Kanal D İrfan Değirmenci’nin Görevine Son Verdi

Kanal D'de yıllardır Günaydın Türkiye adlı programı yaparak, sabahın erken saatlerinde olmasına rağmen büyük bir reyting toplayan İrfan Değirmenci'nin görevine kanal yönetimi tarafından son verildi.

Kanal D’de yıllardır Günaydın Türkiye adlı programı yaparak, sabahın erken saatlerinde olmasına rağmen büyük bir reyting toplayan İrfan Değirmenci’nin görevine kanal yönetimi tarafından son verildi.

Twitter hesabı üzerinden maddeler halinde neden hayır diyeceğini açıklayan İrfan Değirmenci‘nin bu tavrını eleştiren kanal yönetimi, Doğan Medya Grubu’nun tarafsızlık ilkesini ihlal ettiği gerekçesiyle Değirmenci’nin görevine son verildiğini ve sabah programının yayından kaldırıldığını açıkladı. Değirmenci’nin bu tavrını taraf olmak suçlayan kanal yönetimi yayın gruplarının en temel ilkesinin tarafsızlık olduğunu belirtti.

Kanal yönetiminin kararına Twitter hesabından yorum yapan Değirmenci’ye binlerce destek mesajı atılırken Değirmenci iyiler sonunda kazanır demekle yetindi.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Değirmenci 2007 yılında FOX Tv’de başladığı yayın hayatına 2010 yılında Kanal D’ye geçerek devam etmişti. 7 yıldır kesintisiz olarak Kanal D’de sabah kuşağı haberlerini kendine has üslupla sunan Değirmenci’nin görevine 10 Şubat tarihi itibariyle kanal yönetimi tarafından son verildi. Sosyal medyadan binlerce destek mesajı alan 39 yaşındaki gazetecinin bundan sonra nasıl bir gazetecilik sürdüreceği merakla bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com