celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Siyaset 6 Ocak 2016 2075 Görüntüleme

CHP’li Nilüfer Belediyesi’nde Kadrolaşma Skandalı

Dün Bursa’nın Nilüfer Belediyesi‘nde tüm çalışanlara atılan bir mail ortalığı ayağa kaldırdı. İlçeyi karıştıran iddialar yerel basında geniş yer buldu.

Kimliği henüz belirlenemeyen belediye çalışanı, belediye içerisindeki kadrolaşmayı isim isim belirterek tüm çalışanlara mail olarak gönderdi. Nilüfer Belediyesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve müdürlükler de çalışanların belediyeyi nasıl bir aile şirketine çevirdiklerini somut örneklerle açıklanan mailde bazı detaylara da yer verildi. Bursa’daki bu kadrolaşma skandalıyla ilgili henüz bir soruşturma açılmazken, belediyeden de resmi bir açıklama yapılmadı.

Sayın Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey olarak başlayan mailde, Belediye Başkanı’nın kızı, eşi, yeğenleri; belediyede görevli müdürlerin akrabalarının belediyeye nasıl işe alındığını, ne görev yaptıklarını, nasıl usulsüz bir şekilde görevde yükseltildiklerinin belirtildiği maille ilgili belediye kendi içinde soruşturma başlatırken, verilen isimlerle, Belediye’nin resmi sitesinde yer alan isimlerin uyuşması ve iddialara belediyeden karşı çıkan bir açıklama yapılmaması durumun vehametini gözler önüne serdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com