celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 28 Ocak 2017 613 Görüntüleme

81 İlde 50 Bin Polisle Dev Operasyon

Emniyet Genel Müdürlüğü bugün 81 ilde dev bir operasyon başlattı. 50 bin polisin katıldığı operasyonun detayları ilerleyen saatlerde açıklanacak.

Emniyet Genel Müdürlüğü bugün 81 ilde dev bir operasyon başlattı. 50 bin polisin katıldığı operasyonun detayları ilerleyen saatlerde açıklanacak.

Asayiş, Terörle Mücadele, Trafik ve Kaçakçılıkla Mücadele’den oluşan 9 bin ekip ve 50 bin polisin katıldığı, 81 ilde eş zamanlı düzenlenen ve Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’un koordinesinde gerçekleştirilen operasyonla ilgili detayların ilerleyen saatlerde verileceği açıklandı. Yurt genelinde yapılan operasyonda polis köpekleri ve deniz araçları da katılırken amacın aranması olan kişilerin yakalanması olduğu ifade ediliyor.

4967 uygulama noktası ile çevirme ve GBT sorgusu yapan ekipler aranması olan kişileri gözaltına alarak emniyete götürüyor. Akşam saatlerinde başlayan operasyonun ne kadar süreceği konusunda detay paylaşılmazken operasyondan elde edilen sonuçlar ve detaylar Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ilerleyen saatlerde yapılacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com